FREDERIKSOORD – 15 MAART 2018 Soms raak je de eigen regie in je leven kwijt en ontstaat er een gevoel van leegheid en onvermogen. Terwijl we juist een mooi, fijn en rijk leven willen leiden. We willen het durven om onszelf en onze dromen en verlangens op één te zetten. Dat leren mensen in de training Follow your Bliss van Marga Oosterloo en Inge Spijkman. De eendaagse training is op 6 of 24 april op landgoed Veenwijk in Oudeschoot. Inschrijven kan via marga@intervenz.info of inge@inkcommunicatie.nl. Kosten zijn € 139,- excl. Btw, inclusief drankjes en een uitgebreide lunch.

Nieuwsgierig en vol vertrouwen
Mensen zijn niet geboren om stil te staan. Als kind gingen we op stroperspad. We fantaseerden, onderzochten, ontdekten. We deden, voelden, proefden, lachten en huilden. We vonden het fijn om stil te zijn of juist heel uitbundig. Waren we verdrietig dan gingen we een kusje halen. Hoorden we muziek dan dansten we. Op het strand volgden we de zee: we renden ernaar toe en terug als hij op ons afkwam, schaterlachend. We waren vrij, blij, in verbinding en ook ‘los’. Eigen autonomie, eigen regie. Nieuwsgierig, onderzoekend en vol vertrouwen.

Hoe behoud je de sprankel
Ergens kan het leven ons soms overnemen. Die eigen regie en autonomie en dat prachtige kind in ons lijken geparkeerd. Duurt dat te lang dan kan er frictie ontstaan: een gevoel van leegheid, depressiviteit, onkunde, onmacht en onvermogen. Maar dat was nooit de bedoeling. Hoe krijgen mensen hun sprankel terug of hoe behouden ze die? Waar leggen ze hun kinderlijke onbevangenheid, hun geloof, vertrouwen en hun kracht af en kunnen ze die hervinden? Deze vragen triggerden Marga en Inge om een mooi dagprogramma te maken, waarin deelnemers concreet aan het werk gaan en stappen zetten om hun sprankel te behouden of terug te krijgen. Om zichzelf en hun dromen en verlangens op één te zetten!

Marga Oosterloo en Inge Spijkman zijn beide consultant en coach en ontmoetten elkaar bij de post-doctorale opleiding Verlieskunde in Groningen. De eendaagse training is op 6 of 24 april op landgoed Veenwijk in Oudeschoot. Inschrijven kan via marga@intervenz.info of inge@inkcommunicatie.nl.