MR COMMUNICATIE

Hoe wilt u MR Communicatie inzetten

MR Communicatie is een communicatiebureau in zuidwest-Drenthe en kan u ondersteunen bij de PR en communicatie naar uw klanten. Marieke van Raalte helpt u verder met teksten voor bijvoorbeeld persberichten, nieuwsbrieven, websites en artikelen in kranten of magazines. In duidelijke en correcte taal, die toegesneden is op uw lezers of doelgroep, kan zij uw verhaal goed verwoorden, van de opbouw en toonzetting tot de woordkeuze en spelling.

 • Webteksten

  Een mooie, interessante of informatieve website is de eerste stap op weg naar online zichtbaarheid. Maar is uw website ook goed vindbaar voor uw klanten? En hoe zoeken uw klanten? Marieke schrijft en redigeert heldere, prettig leesbare webteksten voor iedere doelgroep.

 • Tekstredactie

  Korte, heldere, commerciële teksten afgestemd op de klanten die u wilt bereiken. Marieke schrijft teksten voor magazines, brochures, folders, nieuwsbrieven, mailings en flyers.

 • Public Relations

  Optimale media-aandacht voor uw organisatie. Op het juiste moment met de juiste boodschap in contact komen met uw klanten. U kunt MR Communicatie inzetten voor het schrijven, redigeren en versturen van persberichten en nieuwsberichten.

 • Social Media

  Social media bieden een geweldige kans om snel en effectief in contact te komen met uw klanten en kunnen uw organisatie heel veel online PR opleveren. We ondersteunen u graag bij het ontwikkelen en onderhouden van Social Media activiteiten als Facebook, Linkedin en Twitter.

CONTACTGEGEVENS

MR Communicatie
t.a.v. Marieke van Raalte
Schoolweg 4c
8383 EL Nijensleek

06 45256681
marieke@mrcommunicatie.com

LINKS

2013 (c) MR Communicatie
Website door: Wecomm