MR COMMUNICATIE

Hoe wilt u MR Communicatie inzetten

MR Communicatie is een communicatiebureau in zuidwest Drenthe. We richten ons primair op bedrijven en verenigingen in de directe regio.

 

MR Communicatie kan u ondersteunen bij de PR en communicatie naar uw klanten. De werkwijze van MR Communicatie is informeel en betrokken. We denken graag met u mee.

 • Webteksten

  Een mooie, interessante of informatieve website is de eerste stap op weg naar online zichtbaarheid. Maar is uw website ook goed vindbaar voor uw klanten? En hoe zoeken uw klanten? Op basis van relevante zoekwoorden schrijft en redigeert MR Communicatie heldere, prettig leesbare webteksten.

 • Tekstredactie

  Korte, heldere, commerciële teksten afgestemd op de klanten die u wilt bereiken. U kunt ons inzetten voor het schrijven van brochures, folders, nieuwsbrieven, mailings en flyers. Daarnaast schrijft MR Communicatie artikelen voor de Drenthe/Friesland pagina van de Steenwijker Courant en voor De Westervelder.

 • Public Relations

  Optimale media-aandacht voor uw organisatie. Op het juiste moment met de juiste boodschap in contact komen met uw klanten. U kunt MR Communicatie inzetten voor het schrijven, redigeren en versturen van persberichten en nieuwsberichten.

 • Social Media

  Social media bieden een geweldige kans om snel en effectief in contact te komen met uw klanten en kunnen uw organisatie heel veel online PR opleveren. We ondersteunen u graag bij het ontwikkelen en onderhouden van Social Media activiteiten als Facebook, Linkedin en Twitter.

CONTACTGEGEVENS

MR Communicatie
t.a.v. Marieke van Raalte
Schoolweg 4c
8383 EL Nijensleek

06 45256681
marieke@mrcommunicatie.com

LINKS

2013 (c) MR Communicatie
Website door: Wecomm