Bouwbedrijf Broekman

Bouwbedrijf Broekman in Nijensleek is een middelgroot familiebedrijf en heeft zich de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd in energiezuinig en energieneutraal bouwen. Voor Broekman verricht ik diverse communicatie opdrachten, waaronder het bijhouden van hun website en social media.

Voor Broekman heb ik diverse opdrachten uitgevoerd.

Bijhouden social media

Bouwbedrijf Broekman benaderde me voor het bijhouden van de website en social media (Facebook en Twitter). Ik maak regelmatig foto’s van hun bouwprojecten en schrijf daarbij korte berichten.

Nieuwe homepagina en content website

De website van Bouwbedrijf Broekman was qua structuur en tekst wat verouderd. Ik heb de website doorgelopen en gekeken naar de menustructuur, de opbouw van de website en de actualiteit van de homepagina, teksten, foto’s en nieuwsberichten. Op basis daarvan heb ik een voorstel geschreven en deze ook uitgevoerd.

Video ter ondersteuning van een pitch

Bouwbedrijf Broekman was in oktober 2019 een van de tien genomineerden voor ‘Ondernemer van Drenthe’. Broekman ziet deze nominatie als het ultieme resultaat van hun samenwerking met partners en mensen op de werkvloer. Ter ondersteuning van de pitch heb ik zes video’s gemaakt van een aantal samenwerkingspartners en foto’s op de werkvloer. Dit is verwerkt in een PowerPoint.