MR Communicatie schrijft teksten. Dat kunnen webteksten zijn, maar ook teksten voor brochures, flyers, nieuwsbrieven en persberichten. Daarnaast schrijft MR Communicatie artikelen voor de Steenwijker Courant.

Marieke – eigenaar van MR Communicatie – heeft ruim 15 jaar ervaring als marketing- en communicatiespecialist. Ze kenmerkt zich door een open, serieuze en betrokken houding. Dit stelt haar in staat zich goed in te leven in de wensen én de doelgroep van haar klant.

Ze werkte eerder bij grote organisaties als Elsevier Gezondheidszorg (Reed Business), Achmea Zorg en LDC Business (Malmberg). Hier was Marieke verantwoordelijk voor het initiëren en uitvoeren van diverse marketing- en communicatieactiviteiten.

Eind 2011 besloot Marieke zelf een communicatiebureau op te zetten. Voor het bouwen van websites, zoekt ze samenwerking met internetbureaus uit de omgeving. Onder meer WeComm – een internetbureau in Nijensleek – met wie ze inmiddels meerdere opdrachten heeft uitgevoerd voor ondernemers uit de regio.

 

 

CONTACTGEGEVENS

MR Communicatie
t.a.v. Marieke van Raalte
Schoolweg 4c
8383 EL Nijensleek

06 45256681
marieke@mrcommunicatie.com

LINKS

2013 (c) MR Communicatie
Website door: Wecomm