MR COMMUNICATIE

Treffende teksten voor alle doelgroepen

Een goed verzorgde tekst schrijven is voor veel mensen best wel lastig. Want zwart op wit komt het toch wat nauwgezetter dan in een gesprek. Daarom is MR Communicatie er voor u.

Marieke van Raalte helpt u verder met teksten voor bijvoorbeeld persberichten, nieuwsbrieven, websites en artikelen in kranten of magazines. In duidelijke en correcte taal, die toegesneden is op uw lezers of doelgroep, kan zij uw verhaal goed verwoorden, van de opbouw en toonzetting tot de woordkeuze en spelling. Uiteraard worden de teksten in overleg met u geschreven, rekening houdend met de toepassing en het gewenste aantal woorden.

Voorkom slordigheden. Ook wanneer u behoorlijk taalvaardig bent, is het goed om uw teksten te laten screenen. Twee zien meer dan één en een redigeer sessie van MR Communicatie kan u voor vervelende fouten of onduidelijke formuleringen behoeden. Belangrijk is immers niet alleen wat u schrijft, maar ook wat uw lezer eruit begrijpt. Juist door hierin de juiste afstemming te vinden, zorgt Marieke ervoor dat uw boodschap beter overkomt.

Marieke werkte eerder bij grote organisaties als Elsevier Gezondheidszorg (Reed Business), Achmea Zorg en LDC Business (Malmberg).

CONTACTGEGEVENS

MR Communicatie
t.a.v. Marieke van Raalte
Schoolweg 4c
8383 EL Nijensleek

06 45256681
marieke@mrcommunicatie.com

LINKS

2013 (c) MR Communicatie
Website door: Wecomm